2018-ban is FEZEN!

2018. július 11. 2:00 | Fanni
Székesfehérváron július végén ismét sötét ruhába és bakancsokba öltözött, jókedélyü népség özönli el a várost.
Címkék:

FEZEN életérzés

2013. július 16. 2:00 | Fanni
Székesfehérvárt ismét megszállja a rockerek szelleme a Fehérvári Zenei Napok idejére. Fellép?k tömege sorakozik fel a kisebb illetve nagyobb színpadokon, feltörekv? zenekarok mellett világhír? el?adók is adnak koncertet.
Címkék:

Fehérvári Zenei Napok 2013

2013. július 7. 2:00 | PG
A leginkább rock és metál zenekarokat felvonultató fesztiválon idén talán a Deep Purple lesz a legnagyobb sláger. Július 31-t?l újra FEZEN.

A XXIII. Művészetek Völgye

2013. június 20. | Niki
Márta István elképzelte, megálmodta, mi, Völgybarátok, közös erővel megvalósítottuk. A hazai művészeti fesztiválok egyik legnépszerűbbikén idén Kapolcs mellett újra Vigántpetend, Taliándörögd, és Monostorapáti is felejthetetlen élménnyel várja a völgy látogatókat.
Címkék:

VOLT 2013: Ismét szenzációs line-up Sopronban

2013. május 27. | Enikő
Idén is hatalmas nevekkel startol a VOLT Fesztivál a Lővérekben július 3-án. Különleges nulladik nappal indítanak, hisz a Punnany Massif ünnepli nem kevesebb, mint egy évtizedes fennállását.

Esőálló kortesprogramok

2013. május 7. | Neccy
A csütörtöki felhőszakadás sem tartotta vissza a csapatokat kortesprogramjuk bemutatásától, a legtöbbet a csapatkocsmákban tartották, ami jobban összehozta az embereket, és a jó kedv sem maradt el.

MésziStock 2013: Bulizz, ha jól esik!

2013. július 11. | Enikő
Hogy mi az a MésziStock? Képzeld el, hogy tartasz egy házibulit kb. harminc emberrel. Aztán újra és újra, de most már százan vannak, kinőttétek a kiskertet. Mi a megoldás? Hozzunk létre egy fesztivált Zámoly határában, a Vértes ölelésében, és érezzük jól magunkat sok-sok tehetséges, fiatal, környékbeli fellépővel. Mészáros Nellit, a rendezvény egyik szervezőjét kérdeztem arról, hogy milyen programokra számíthatunk idén.

Programajánló- Művészetek völgye 2013

2013. június 27. | Niki
Az idén is megrendezésre kerülő kulturális rendezvény több, mint 500 programmal várja a völgybe látogatókat július 26. és augusztus 4. között.

Zúzás majdnem kócosan

2013. június 6. | PG
Két majdnem híres zenekar koncertjén ugrálhatjuk magunkat kócosra pénteken, június 7-én 19 órától a Veszprémi Ifjúsági Házban. Fellép a Kócos és a Almost Famous.

A tudományokról poénosan

2013. május 7. | Neccy
Csütörtökön szintén bő programválasztékkal várták a szervezők a kora délután kilátogatókat. Ilyen volt a hagyományos Inverz Egyetem is, mely számos érdekes és még inkább megmosolyogtató, helyenként könnyezve nevettető előadásokkal szórakoztatta a nagyérdeműt.

BeVENulás

2013. május 2. | Neccy
Nem csak az egyetem polgárainak, hanem -a hagyományokhoz híven- a városlakóknak is megmutatták magukat a VEN-csapatok a napfényes keddi napon. Minden csapatot örömujjongás fogadott és a jelenlevők kíváncsian várták az ígéreteket is.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU