Minden nagy név kitett magáért a FEZEN-en

2017. augusztus 10. 2:00 | Fanni
A FEZEN 20. évfordulója alkalmából nagyobb bulit csapott, mint eddig bármikor.
Címkék:

INDUL A HEGY KARRIERGYÁR

2012. április 20. | PG
A Borsodi Hegyalja Fesztivál idén a fesztiválpiacon egyedülálló új programhelyszínnel jelentkezik. A Hegy’ Karriergyárban fesztiválon Magyarországon először jelennek meg önálló helyszínen gyakornoki programok, HR-üzenetek és a munkavállalók lojalitásának erősítését célzó aktivitások. Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvényén „nem nyakkendős közegben” találhatnak egymásra leendő gyakornokok, potenciális munkavállalók, munkáltatók, kkv-k, nagyvállalatok, az állami szektor képviselői, HR-esei, oktatási intézmények, pályázók és az üzleti élet szereplői a Hegy’ Karriergyárban.

Újdonságok, avagy amit még mindig nem tudtál a VEN-nel kapcsolatban

2012. április 18. | Neccy
Egyik cikkünkben már beszámoltunk sok újdonságról, változásokról, amik a VEN-t érintik. Ezekről szeretnék kicsit részletesebben beszámolni Nektek, valamint olyan dolgokról, amiket nem biztos, hogy tudtatok az idei Veszprémi Egyetemi Napokról.

VESZPRÉMI EGYETEMI NAPOK FELLÉPŐI

2012. április 16. | PG
Idén 24. alkalommal április 23-28. között kerül megrendezésre az ország első egyetemi napok rendezvénye, a Veszprémi Egyetemi Napok, azaz a VEN. 1969. óta diákrektorjelöltek és korteseik versengenek a megtisztelő diákrektori címért, mely hagyományos programok mellett a kor igényeire reagálva a fesztivál jelleg is képviselteti magát a rendezvényen.

Kulisszatitkok a VENstern háza tájáról

2012. április 14. | Neccy
Nyilván már Ti is elkezdtétek a visszaszámlálást... igen, egyre közelebb vagyunk a VEN-hez. Gondolom kíváncsiak vagytok, hogyan készülnek a csapatok, milyen programmal várják a VEN-polgárokat. Erről beszélgettem Matt VENettonnal, alias Vass Mátéval, a VENstern csapat jelöltjével, illetve egyik kortese, Madame Panthera is csatlakozott hozzánk.

InVENtors csapatbemutató buli a Canyonban!

2012. április 12. | Niki
Az első hajrá után újra jelentkezünk! Tudósok, kísérletezgetők, feltalálók, ifjak, régi rókák: a 2012-es VEN 1-es csapata lázasan belevetette magát az előkészületi munkálatokba.

Galaxis útikalauz stopposoknak

2012. április 19. | Domján Enikő
A világ végéről, és az azt követő szép napokról, a szörnyen ostoba csütörtökről és arról, hogy miért sokkal biztonságosabb a világegyetem, ha van nálunk egy törölköző, hirdeti Douglas Adams művének borítója. Már ez alapján is gyaníthatja még a laikus szemlélő is, hogy itt bizony csak egy fedőlap választja el az olvasót kb. 200 oldalnyi szarkazmustól és zseniális társadalomkritikától.

VEN előtti RapVEN titkok

2012. április 17. | Neccy
Mindenki nagyban készülődik a VEN-re, megy a sürgés-forgás. Nincs ez másképp a RapVEN háza táján sem. Csaba Tibor, mindenki Tibese, avagy a csapat rektorjelöltje mesélt arról, hogyan készülnek és mikre lehet Tőlük számítani az Egyetemi Napokon.

Maszkosan Fergeteges Magyar Szakest

2012. április 15. |
Karneváli maszkok és álarcos bál hangulata járta be a DC-t, szerdán, április 11-én. Igazi Maszkabált varázsoltak a szervezők a szórakozni vágyó magyar (és nem magyar) szakosoknak. Felhőtlen hangulat, színvonalas műsor és misztikus maszkok.

Újra nyit a Dédapám vendéglője!

2012. április 13. | Niki
Bővített étlappal, svédasztallal és kedvező áron összeállított, sokszínű menü kínálattal várja vendégeit az Egyetem utcai étterem. Ha két óra között gyorsan ennél valami finomat, diák pénztárcádat kímélve, érdemes betérned a Dédapám vendéglőjébe.

HEADBANG, PARTY ÉS KÁVÉHÁZI HANGULAT EGYÜTT A FEZEN-EN

2012. április 11. | PG
Teljesíti fesztiválozói kívánságát a FEZEN: a Kreator hoz német thrasht és egy vadiúj korongot a fesztiválra. Erős táncszekcióval indul a nulladik nap Fehérváron: Ferenczy György és a Rackajam a soul, a blues és a rock ’n’ roll szívbe fészkelődő és sejtekbe hatoló elegyével a puszták szabadságát és az otthonos blueskocsmák hangulatát egyszerre idézi meg. A múlt századi kávéházi világot a Budapest Bár hozza el a mába. Lágyabb, jazzes dallamokkal, finoman viszi bele a négy napos buliba a fesztiválozókat a Harcsa Veronika Quartet Gyémánt Bálint jazzgitárossal kiegészülve, és a város szülöttje, Vörös Janka zenekara is. A rock magyar legendái, a Beatrice, a Kalapács és az Ossian elsöprik a generációk közti határokat. Az elektronikus zene hívei számára pedig a downtempo és a house világában is jártas belga Jimmy Van M adja meg a buli ritmusát.

<< ...  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU