Minden nagy név kitett magáért a FEZEN-en

2017. augusztus 10. 2:00 | Fanni
A FEZEN 20. évfordulója alkalmából nagyobb bulit csapott, mint eddig bármikor.
Címkék:

XXV. VEN évkönyv

2012. augusztus 21. | Niki
Minden ízig-vérig VEN polgár fülében ott csenghet még a dallam, emlékek hada tör fel: VEN van, volt, lesz! Közeleg a 25. Veszprémi Egyetemi Napok, bár messzinek tűnhet még a tavasz, a szervezők fontosnak tartják, hogy minden eddigi és leendő VEN polgár érezzen már most affinitást a rendezvényen való részvételen-bármilyen formában.

Zöld erdőben jártam...

2012. augusztus 12. | Niki
"Bezárta kapuit a 22. Művészetek Völgye- július 27-től augusztus 5-ig Kapolcson és Taliándörögdön összesen 29 helyszínen 800 programra került sor 1500 fellépő közreműködésével. A rendezvényekre a becslések szerint mintegy 120 ezren látogattak el." - Írják a szervezők a hivatalos sajtóközleményben.

Országúti Emlékképek

2012. augusztus 6. | Berta Ágnes
Július vége tökéletesre sikeredett. Balaton, motorok és rengeteg kedves ember. Az országúti tigrisek ideji bulija felhőtlen hangulatban zajlott le, örülök, hogy én is eljutottam idén. Jövőre ismétlés, remélem akkor is rengetek új élménnyel fogok gazdagodni.

Fogadj örökbe!

2012. július 31. | Rega
Sajnos sok ember abszolút nincs tisztában az állattartás alap követelményeivel, mielőtt bevállalna egy kutyust vagy cicust. Ennek a felelőtlenségnek a következtében kerül ki annyi állat az utcára, majd a menhelyekre. Segíts rajtuk, tájékozódj, hogy tudnád támogatni a kis jószágokat!

Összművészeti család- és gyermekbarát fesztivál

2012. július 24. | Hajni
Ha nyár végén egy hetes kikapcsolódásra vágynál, természet-közelben, tömegnyomor és szmog nélkül, tóparton, rengeteg kreatív szabadidős programmal, mindezt élőzene és koncertek mellett, családias fesztivál-hangulatban, akkor gyere el Te is 2012. augusztus 21-26 között a Velencei-tó partjára Agárdra, a Gödör Kempingre.

Meseregény halálról, álomról, virágokról

2012. augusztus 15. | Rega
Darvasi László az egyik legizgalmasabb író hazánkban. Virágzabálók című regénye hatalmas sikert aratott mind az olvasók, mind a szakvélemény körében. Sokakat elkedvetlenít, mikor megtudja, az 1800-as évek végén, a forradalom idején játszódik a történet, de történelmi regénynél többről van itt szó.

Fekete francia vágydallamok

2012. augusztus 9. | Rega
A Noir Désir egy remek, de kevesek által ismert bordeaux-i rockegyüttes. Kemények, zajosak, majd lágyan andalítanak francia balladáikkal. Többségben franciául, de olykor angolul is énekelnek. Izgalom a tetőfokára hág, felfedezés indul!

Csigabusz, kürtöskalács, kézműves sátrak... Művészetek völgye 2012

2012. augusztus 3. | Niki
A július 27-től augusztus 5-ig tartó fesztivállal kapcsolatban hirtelen több asszociációs vonal is elindult a gondolataimban: vajon hogyan tudnám leírni a "feeling"-et, ami a 2 piciny balaton-felvidéki faluba látogatókat fogadja. Azt hiszem a legjobb megfogalmazás mégiscsak a feeling szó, aki egyszer is járt már a "Völgyben", az tudja, hogy ez egyfajta életérzés.

FEZEN: különleges, mint Te

2012. július 26. | Enikő
Idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a Fehérvári Zenei Napok, azaz a FEZEN Fesztivál. Rendhagyó módon nulladik nappal megspékelve, négy napon keresztül fog dübörögni a székesfehérvári MÁV-pályán. Hazai és külföldi előadók rendkívül széles kínálata, megduplázott kempingméret, és még egy újdonság, a FEZEN Kártya várja a zene és a féktelen bulizás szerelmeseit, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Botrányos Popistennő

2012. július 21. | Rega
Énekelt az angol Királynőnek. Rendszeresen jótékonykodik különböző szervezeteknek. Mégis mindenkinek elsőre botrányos viselkedése ugrik be, ha megemlítjük a Lady Gaga nevet. Ki is ő valójában? Miért olyan, amilyen? Hogy érhetett el ekkora sikereket? Ismerjük meg közelebbről!
Címkék:

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU