2018-ban is FEZEN!

2018. július 11. 2:00 | Fanni
Székesfehérváron július végén ismét sötét ruhába és bakancsokba öltözött, jókedélyü népség özönli el a várost.
Címkék:

Motorpárti móri parti

2012. június 2. | Berta Ágnes
Itt a jó idő, motorra fel! Nincs motorod? Ne csüggedj, a Móri Motoros Rockfesztivál és Találkozóra nem feltétel a motorral való érkezés. Június 8-án szívesen látnak mopeddel, régi Jawa-val, autóval vagy akár gyalog is. A lényeg, hogy ott legyél és érezd magad nagyon jól.
Címkék:

Szabályoktól a lázadásig

2012. május 30. | Tóth Regina
A mai fiatalok többsége alig vesz tudomást a művészeti kiállításokról, mint művelődési formáról. Pedig egy-egy műalkotás-gyűjtemény rendkívül kiszélesítheti a látásmódunkat. Új nézőpontok megismerésével a világról alkotott képünk is változhat. Ellátogattunk a Művészetek Házának kiállítására, a László Károly Gyűjtemény új tárlatára: Az akadémiától a pop-artig – művek, stílusok a XX. századból.

Milyen is az érettségi?

2012. május 26. |
A 2012-es érettségiről kérdeztem, a (még, de már nem sokáig) gimnazista Kun Veronikát, aki épp az érettségik kereszttüzében áll. 10 + 1 kérdésből kiderülhet: hogyan látja a felnőttség küszöbéről a világot az érettségiző diák.

Új helyszínen újra PAFE

2012. május 18. | PG
Indul a nyár és ezzel együtt a fesztivál szezon, amit a Pannónia Fesztivál indít. Méltó kezdése a nyárnak és jó bemelegítés a kezdődő bulikhoz. Aki régi PAFE rajongó az figyeljen, mert ha Várpalotára megy, akkor magára marad, mert a fesztivál elköltözött Szántódra!

Menny és pokol, pohártörés és líraiság

2012. május 13. | Tóth Regina
Kevés ember létezik, aki ne ismerné a Florence+the Machine nevezetű formációt. Könnyű őket megismerni: vegyél egy csipetnyi fájdalmat, keverd össze egy kis őrülettel, babonázó vörös démonnal, elképesztő hangzásvilággal, és már kész is egy zenei csoda.

Újra itt a Balatonparti fesztiválok fesztiválja!

2012. június 1. | Niki
Számolunk vissza, már csak 41 nap van vissza az idén 6. alkalommal megrendezésre kerülő Heineken Balaton Soundig. A helyszín változatlan, a festői hangulatú Zamárdi. Már csak te és a barátaid hiányoztok, hogy fergeteges 4 nap következhessen július 12-től 15-ig. A Vefi csapata idén is részletesen foglalkozik a HBS-dal, tehát nálunk mindenről tudtok informálódni előzetesen, közben és utólag is.

EFOTT 2012: tópart, napsütés, Dub FX

2012. május 28. | Enikő
Az év legfergetegesebb hallgatói rendezvénye, az EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) vándorfesztivál a 2012-es évben július 3-tól 8-ig harmadik alkalommal veszi Velencét birtokába. A házigazda ezúttal a Budapesti Műszaki Egyetem csapata lesz. Elég csak egyszer átfutni a fellépők és a programok listáját ahhoz, hogy biztosak legyünk benne, egy kihagyhatatlan fesztivál kínálatával nézünk farkasszemet.

Tim Burton és az Éjsötét árnyék

2012. május 24. |
Tim Burton és Johnny Depp 8. közös filmjét nézhetik meg a sötét humor rajongói, a 2012-es Éjsötét árnyékot. A film egy 200 évre koporsóba száműzött és zárt vámpír történetéről szól, aki visszatér kései utódaihoz a kanabisz szagú ’70-es évekbe. Vajon megtalálja-e az 1700-as évek végén oly áhított szerelmet ennyi idő után, vagy az átok, ami a családján ül, nem múlik el már soha?

Döntetlen lett a XIV. Balaton Regatta

2012. május 16. | Enikő
Mindkét oldal a lehető legtöbbet hozta ki magából, és hatalmas hajrában lett döntetlen a végeredménye az idei négyfutamos harcnak a veszprémi és a keszthelyi campus senior illetve junior csapatai között.

Open Mike Night

2012. május 12. | Bodnár Szilvi
Ki ne hallott volna már a Showder klubról, Kiss Ádámról, Bödőcs Tiborról, Kőhalmi Zoltánról a „Gyere, állj, igyál valamit!, Passzolj! Mirtill cica” és a többi poénról a műsorból. Nos, a stand up comedy megérkezett a Pannon Egyetemre is saját fellépőkkel, belső vicces történetekkel és anekdotákkal.

<< ...  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU