25 éves a FEZEN

2022. június 23. | Fanni
25. születésnapját ünnepli a FEZEN Fesztivál. 2022. július 27-30. között újra várják a látogatókat Székesfehérváron.

Botrányos Popistennő

2012. július 21. | Rega
Énekelt az angol Királynőnek. Rendszeresen jótékonykodik különböző szervezeteknek. Mégis mindenkinek elsőre botrányos viselkedése ugrik be, ha megemlítjük a Lady Gaga nevet. Ki is ő valójában? Miért olyan, amilyen? Hogy érhetett el ekkora sikereket? Ismerjük meg közelebbről!
Címkék:

Elementáris Rock – 30 Seconds to Mars

2012. július 17. | Rega
Korunk Pink Floydja. Guinness-rekordot nyertek mint „egy rockegyüttes legtovább tartó turnéja”, miután egy év alatt 309 koncertet adtak. Három album, három hangzás. Egyedülállók, utánozhatatlanok. Utazz velük egyet te is a zene univerzumába!

Bon Iver – A Grammy-díjas ismeretlen

2012. július 11. | Rega
„Ki a fasz az a Bon Iver?!” – hallhattuk ezt sokaktól a 2012-es Grammy-díj átadója után. Sőt, mi több, egy blog is indult ilyen címmel, ahol az énekes sikerét kifogásolták a fórumozók. Vajon mitől több ő Nicky Minaj-nál és Skrillexnél? Hogy kaphatta meg az idei év Legjobb Új Előadójának és Legjobb Alternatív Albumának díját? Járjunk utána…

Hurts - Elegáns sebhelyek

2012. július 4. | Rega
Sérüléseket okoznak az érzékeny lelkeken. Fájdalmasak. És mégis imádja őket mindenki. Talpra állást hirdetnek. Egy ’80-as éveket idéző, kellemes formációban egyesült a remény hangja az élet ritmikus lüktetésével.
Címkék:

Utcazene Fesztivál idén kicsit másképp

2012. június 29. | Neccy
Bizonyára már hallottatok róla, az idei Utcazene Fesztivál rendhagyó módon, csak részben lesz a Kossuth utcán. Veszprém sétáló utcájának rehabilitációja már zajlik egy ideje, lassan, de biztosan alakul át, emiatt tér el a rendezvény az eddig megszokottaktól. A szervezők igyekeznek kárpótolni a résztvevőket, hiszen idén teljesen INGYENES lesz a fesztivál. Az utcazenészek mellet pedig sok ismert zenekar lép fel kicsit más felállásban.

Gépre fel!

2012. július 20. | Berta Ágnes
Jövő hétvégén kezdetét veszi a balatonkenesei motoros találkozó. A szervezők idén is változatlan színvonallal, viszont új helyszínnel várják az érdeklődőket. Aki a forró délutáni órákat hűsítően és kényelmesen szeretné eltölteni, az a camping saját strandján élvezheti a napsütést.

Pannon Ponthúzó Party

2012. július 13. | Neccy
Izgulsz már, hogy felvettek-e a Pannon Egyetemre? Nem szeretnél otthon ülni, mikor megjelennek a ponthatárok? Szeretnéd, ha a barátok is osztoznának az örömödben? Ha legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, akkor Neked is ott a helyed a Pannon Egyetem Ponthúzó Party-ján július 24-én.

VEN Gerillacsapat

2012. július 9. | Niki
A 25. VEN szervezői nem bírnak magukkal, persze a szó pozitív értelmében véve. Már csak 294 nap, néhány óra és újra dübörög a felső kampusz. Ám a 2013-as évben minden, magában elég affinitást érző VEN polgár is aktívkodhat a szervezést illetően.

Érkezik a Lélektükör

2012. július 3. | Neccy
Németh Dániel, vagy ahogy művésznevén ismerik: D. D. Kobe, a veszprémi származású rapper jó ideje Budapesten él, egyengeti zenei karrierjét. Hamarosan megjelenik új klipje, a Lélektükör. Erről és az őt körülvevő eseményekről adott interjút magazinunknak.

Tinikézben szupererő? – Az erő krónikája filmajánló

2012. június 27. | Enikő
Ha azt mondjuk szupererő, szuperhős, mindenkinek egyből maszkos, latexcuccos csajok és tökéletes, szívtipró pasik ugranak be. Vasember, Amerika Kapitány, Pókember… A jó ügy érdekében harcolnak, megmentik a világot a pusztulástól, satöbbi satöbbi, a Marvel és a DC ontják az ilyen és ehhez hasonló történeteket. Mindenkiben felmerülhetett már a kérdés: mi lenne, ha nekem is lenne valami természetfeletti képességem? Vajon milyen irányba változtatná meg az életem? Áldás vagy átok? Az erő krónikája is ezekre a kérdésekre keresi a választ.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU