25 éves a FEZEN

2022. június 23. | Fanni
25. születésnapját ünnepli a FEZEN Fesztivál. 2022. július 27-30. között újra várják a látogatókat Székesfehérváron.

Színpadon a HellÁSZ, avagy az antik görög és a modern találkozása

2013. május 2. | Neccy
Kedden a Burn Arénában bemutatkozott az 5-ös cspat, vagyis a HellÁSZ. Már mindenki izgatottan várta, hogy miről is fog szólni a filmük, illetve milyen műsorral próbálnak a zsűri és a közönség kedvében járni.

Különálló, autonóm közösséggé fejlődik az Óbudai-sziget augusztus 5-től 12-ig

2013. április 24. | Enikő
Van mire büszkének lenni, hiszen húsz év alatt a Sziget Fesztivál világhírű, és Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényéve lett. Az idei év pedig egyértelműen a változások éve, a szervezők minden elmúlt évi Szigetet felülmúló bulit és látványt ígérnek, szóval ideje kölcsönvenni öcsi malacperselyét, és elkezdeni a gyűjtögetést.

Veszprémi Egyetemi Napok 5-ös Csapat újratöltve: HELLÁSZ!

2013. március 11. | Enikő
Villámok cikáznak, az égbolt dörög,
Az idei VENen mi leszünk a görög!
S ha felcsigáztuk nagyon a kedved,
Nehogy eladd Hádésznak lelked!
Kedden, csütörtökön gyűlünk mi,
S a hely nem más, mint Geszti!

Hands up Diákcentrum!

2013. február 11. | Farkas István
A tavaszi félév nemcsak a nappalok új tantárgyaival hoz változatosságot egyetemi életünkbe, hanem egyes éjszakai bulik is megújulnak. Február 19-én például a Diákcentrum olyan zenei stílusok köré építi a szórakozást, amik eddig annyira nem voltak jellemzőek Veszprémre.
Címkék:

Klipforgatás az aulában

2012. november 21. | Neccy
Több, mint 150-en gyűltek össze Tibes dalának klipforgatásához csütörtökön az aulában, mely ez időre külön rendelkezésre állt az egyetem jóvoltából. A tömeg izgatottan várta a kezdést. Sokan nem fértek a bőrükbe, vagyis inkább az új Pannon Egyetemes pólójukba, melyek a PEHÖK támogatásával készültek direkt erre az alkalomra. Volt is tolongás, hiszen csak az első 200 embernek garantálták az ajándékot.

GyerekVENőrző főműsor, avagy mi történik, ha ovisok uralják a színpadot

2013. május 2. | Neccy
Igazán kis ügyes és fegyelmezett ovisokat láthatott a nagyérdemű a 2-es csapat alakításában. Műsoruk előtt filmükkel hozták a közönséget kellően gyerekes hangulatba.

A By Night új arculata

2013. március 15. | Neccy
Változások vannak a By Night csapat háza táján. Már a madarak is csiripelik, hogy valamire készülnek a srácok. Most lehull a lepel, a csapat jelenlegi mozgatórugói: Bérces Ádám és Mits Roland meséltek nekem.

Országos Wass Albert felolvasás

2013. február 14. | Neccy
A világ több pontján egy időben olvassák fel elfelejtett írók, költők műveit, ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott az ország számos városa közül Veszprém is. A több, mint 24 órás felolvasó esemény február 15-én 18 órától veszi kezdetét a Március 15. úti Könyvtárban.

D.D. Kobe klipet forgatott Veszprémben

2012. december 17. | Neccy
D.D Kobe ismét szülővárosában járt. Habár a veszprémi származású repper főleg Budapesten tevékenykedik, nem felejtette el, honnan jött. Itteni rajongóival, barátaival vettek fel anyagot új videoklipjéhez. Erről kérdeztem Őt.

VENre hangoló: ...és a VEN szelleme eljöve közénk!

2012. október 1. | Enikő
Ebben a tanévben 1969 óta jubileumi, 25. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország első egyetemi fesztiválja, a Veszprémi Egyetemi Napok. Az évek folyamán több ezer egyetemistának hozott életre szóló élményt, és most fennállásának 44. évfordulóját ünnepli a rendezvény.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU