2018-ban is FEZEN!

2018. július 11. 2:00 | Fanni
Székesfehérváron július végén ismét sötét ruhába és bakancsokba öltözött, jókedélyü népség özönli el a várost.
Címkék:

Szférák zenéje, levitáció – Ambient

2012. június 25. | Rega
Születés, halál, űrutazás, angyalok, lélek, meditáció, felszabadulás, nyári merengés, szeretet – és az aláfestő zene csakis az ambient lehet.
Címkék:

Még 3 hét a teljes extázisig!

2012. június 20. | Niki
"Kéz a kézben ma éjjel, randevúzom a zenével." N.G.

SEPULTURA FEZEN-MENÜ: HÁZI HÚSLEVES, THRASH METÁL ÉS MEDVÉS GUMICUKOR PÁLINKÁVAL

2012. június 15. | PG
Még közel másfél hónapot kell várni a FEZEN-re, de a székesfehérváriak már most augusztus első négy napjára készülnek: a Sepulturát helyi ínyenc pálinkával, a Machine Head tagjait bio vacsorával várják, a Tito&Tarantula Margarita koktélreceptjéhez pedig már készítik elő a hozzávalókat, hogy Robert Rodriguez házizenekara összedobhassa kedvenc koktélját. A négy naposra bővült székesfehérvári fesztiválon nem csak a legnagyobb külföldi ikonok, hanem a legpörgősebb magyar bandák is ott lesznek, sőt a legelszántabb fesztiválozók akár egy organikus tejes dobozra kanyarított Robb Flynn aláírással térhetnek haza.

TEGYÉL FEL A NAGYSZÍNPADRA!

2012. június 11. | PG
Tegyél fel a nagyszínpadra! címmel május 24-én elindul a magyar és a nemzetközi fesztiváltörténelem első közösségi képregénye, amelyben a Borsodi Hegyalja Fesztivál, a Fehérvári Zenei Napok és a Szegedi Ifjúsági Napok közönsége együtt rajzolja Sanyi, a bagoly és Méjhem, a nyúl zenei karrierjének történetét. A fesztiválozók nem csak a sztorit alakíthatják, de akár igazi fesztivál-szuperhősként, rajongóként, guitar heroként vagy más szereplőként maguk is képregényhősökké válhatnak. A Tegyél fel a nagyszínpadra! social comics szereplőiként akár azok a hegyaljások, SZINesek, FEZENesek is lehetnek nagyszínpados fesztiválfellépők, akik zenélni nem tudnak, fesztiválozni viszont annál inkább, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már most a zsebükben van a május 31-ig akciós áron vásárolható bérletük kedvenc fesztiváljukra.

Kamera Korrektúra, Veszprém: Újjáéled a televíziós fesztivál

2012. június 7. | PG
Nagy hagyománya van Magyarországon a televíziós fesztiváloknak. A Korrektúra Kft. arra vállalkozott, hogy újjáélesztve ezt a népszerű rendezvénysorozatot 2012. június 25-26-án Veszprémben megrendezi a Kamera Korrektúra Televíziós Fesztivált, amelyen a hazai és a határon túli televíziós alkotások versengenek. A fesztivál a Nemzeti Kulturális Alap és a Nemzeti Média-és Hírközlési Hivatal támogatásával jön létre. Jövő péntekig várják a nevezéseket.

Gótikus-elektronikus zene London lüktetésében

2012. június 23. | Rega
Az Editorst kevesebben ismerik, mint azt kiválósága indokolná. Angliában az egyik legnépszerűbb indie-rock/post-punk bandájaként tartják számon. Meg is érdemlik. Hisz ez egy remek együttes. Hallgass csak bele. Ha szereted a könnyed, mégis egyedülálló csemegét, nem fogsz csalódni.
Címkék:

Ellepik a várost a tévések

2012. június 17. | PG
2012. június 25-26-án Veszprém ad otthont a Kamera Korrektúra elnevezésű nagyszabású, számos közönségtalálkozóval és szórakoztató programmal színesített televíziós seregszemlének. A fesztivál második napján a Petőfi Színház kertjébe kivetített élő adásban kísérhető figyelemmel a televíziós seregszemle díjátadó gálája. Az érdeklődők megismerkedhetnek televíziós személyiségekkel és közreműködői lehetnek a televíziózás érdekes műhelytitkainak.

Külföldi fellépők a Balatonsoundon

2012. június 13. | Niki
Idén is színes lesz a fellépő gárda Zamárdiban. Vegyesen láthatunk és bulizhatunk mind külföldi, mind pedig magyar előadók zenéire két balatoni csobbanás között az idei Soundon.

Könnyed rock-balladák királyai

2012. június 9. | Rega
Szerencse, hogy lakókocsiban járták Amerikát lelkész édesapjukkal. Örülhetünk, hogy isznak alkoholt. Mákunk van, hogy rokonok. A Kings of Leon egy jó csapat! Aki nem hiszi, járjon utána…
Címkék:

Hogyan tovább?-Az új munka törvénykönyve 2012-ben

2012. június 3. | Niki
"Soha nem mondhatja az ember, hogy készen van, mert mindig van újabb és újabb, amiért érdemes megint nekikezdeni, és amiért érdemes felkelni és tenni." Takács Ervin

<< ...  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU