2018-ban is FEZEN!

2018. július 11. 2:00 | Fanni
Székesfehérváron július végén ismét sötét ruhába és bakancsokba öltözött, jókedélyü népség özönli el a várost.
Címkék:

Egyedülálló lehetőségek, csak a GTK-n!

2009. június 23. 9:18 |
Bizonyára már minden érintett hallott legalább egyszer a GTK új nyelvi képzéseiről, hiszen az illetékesek több helyen megkapták a szükséges információkat. A vizsgák közepette az viszont már korántsem biztos, hogy mindenkihez eljutott az üzenet lényege, sőt olyanok is biztosan akadtak, akik nem néztek bővebben utána. Nekik szeretnék most egy kis segítséget nyújtani!

Benjamin Button különös élete

2009. június 20. 22:46 |
Nem most került a mozivászonra, de olyan filmkülönlegesség amit érdemes felidézni. Benjamin Button (Brad Pitt) öregemberként születik és élete visszafelé telik.
Címkék:

Tanácskozás az Inter- és multikulturális nevelésről

2009. június 19. |
Pedagógusok és tanárjelöltek számára mindenképpen érdekes és aktuális eseménynek ígérkezik a szombati nyitott szakmai találkozó. Az egyetem konferenciatermében (B épület) kerül megrendezésre a tanácskozás, aminek témáit és részletes programját itt olvashatják a kedves kollégák és érdeklődők.

P.cs party... új hagyomány?

2009. június 17. |
Új hagyomány kezdődhet az Othersideban. Csütörtök este a 90-es évek Retro zenéivel és igen barátságos italárakkal kedveskedik a szórakozóhely a leendő frissdiplomás hallgatóknak és az őket „kísérő” vendégeinek.

Két kerekes trükkök

2009. június 16. 0:06 |
Június 7-én került megrendezésre a harmadik Red Bull Pro Manny Mania gördeszkás verseny a Manhattan híd alatt New York cityben. 30 gördeszkás mutatta meg tehetségét az alacsony rámpákon, köztük több nagyobb alak is, mint Eli Reed, Kelly Hart, Joey Brezinski, akik több ezres nézősereget vonzottak a rendezvényre.
Címkék:

Jamie és Robi szakítása…

2009. június 21. 15:41 |
A félreértések elkerülése végett, nem egy hollywoodi meleg pár szakításáról van szó, csupán arról, hogy a népszerű Jami-Robi páros ezután külön utakon folytatja zenei pályafutását. Jamie Winchester és Rhutka Róbert zenekara tavaly nyáron zárta le a nagysikerű és igen termékeny közös munkát, a Művészetek Palotájában tartott búcsúkoncerttel. Azóta zenei elképzeléseik miatt egyénileg, új zenésztársakkal kiegészülve próbálják megtartani a magyar pop-rock listákon kivívott előkelő helyüket.

Herendi Porcelanium éjszakája

2009. június 20. 22:43 |
Ismét nagyszerű kulturális programokat kínált a Múzeumok Éjszakája. Az országszerte minden múzeum kedvezményeket és különlegességeket nyújtott a művelődni vágyóknak. A további sorokban a herendi Porcelaniumban programjába pillantunk be.
Címkék:

Sound – all around…

2009. június 17. 18:21 |
Tetszik a képen látható napfelkelte? Szívesen megnéznéd „élőben” is? Nem bánod, ha közben nagyszerű zenék szólnak, mindenfelől? Akkor Neked is ott a helyed Zamárdiban, az idei Balaton Sound-on.
Címkék:

Pszichológia és önismeret akciósan!

2009. június 16. 2:05 |
Érdeklik az élet nagy kérdései? A Bookline most segít választ adni! Ezen a héten a "nagy kérdések" könyveihez juthatunk akciós áron.
Címkék:

Prospero színkör előadása

2009. június 15. 20:56 |
Unod már a sablonos műsorokat a tévében,vagy egész nap csak a számítógép mellett ülsz? Itt az ideje, hogy kimozdulj végre! Válaszd a kultúrát! Érdemes lesz neked is ellátogatni a Prospero színkör előadására. Kutyakomédia címmel kerül színpadra a darab. Mindez megtekinthető Bécsy Tamás Egyetemi Színházban június 20-án, 19 órától. A jegy 500 ft Remélem Te is ott leszel, várunk téged is!

<< ...  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU