Minden nagy név kitett magáért a FEZEN-en

2017. augusztus 10. 2:00 | Fanni
A FEZEN 20. évfordulója alkalmából nagyobb bulit csapott, mint eddig bármikor.
Címkék:

Balaton-átúszás

2009. július 23. 0:34 |
28. alkalommal rendezik meg a nagy Balaton-átúszást július 25-én Révfülöp és Balatonboglár között.

„Jaj, úgy szeretem én a SOUND-ot”…

2009. július 20. 20:39 |
Rekorddal indult a 3. Balaton Sound Fesztivál: először fordult elő Magyarországon, hogy már elővételben elkelt az összes (4 napos) bérlet. Idén is a Szántód és Siófok közötti Zamárdi adott helyet a rendezvénynek. A kedvezőtlen időjárás ellenére sem volt hiány a bulizókból. Színvonalas zenék és mosolygós arcok ellensúlyozták a hideget…

Gasshuku

2009. július 20. 11:51 |
A nyár a sportolók nagy részének nem telhet el edzőtábor, illetve edzések nélkül. Az edzőtáborok nagy részén két-három csapat áll össze pár közös edzés, illetve erőpróba erejéig, így új tapasztalatokat, barátságokat kötve. Ám a Gasshuku más, ugyanis ez az edzőtábor az egész országból várja a JKA keretein belül edző karatésokat, de az edzések sem mindennapiak. Ezeket ugyanis két Nagymester tartja.
Címkék:

Éld át te is a BEST élményt!

2009. július 17. |
Bizonyára már mindannyian hallottatok a BEST szervezetről. Barátok révén, a levlistátokról vagy akár az Egyetemünk hasábjain olvashattatok róla. Ha eddig nem mertétek vagy csak nem volt kitől megkérdezni, most itt a lehetőség, hogy megtudjátok mit is takar eme négy betű.

Balaton testközelben

2009. július 12. 16:07 |
Siófok, Zamárdi, Füred, Földvár, Tihany, az egyik legkedveltebb balatoni üdülőhelyek. Te is szeretnél nyaralni a Balatonon? Semmi akadálya! Személyesen voltam Siófokon, hogy a legfrissebb információkat tudjam veletek közölni, szállás, strandárak, éttermek, szórakozóhelyek aráiról.
Címkék:

Pont Ott Party 2009

2009. július 21. 19:20 | PG
Nem sokára kiderülnek a felvételi pontok! Te hol leszel a nagy pillanatban?! Gyere el a július 23-án a Millenárisba és bulizz egy jót (lesz Kaukázus, The [hated] Tomorrow és Heaven Street Seven), majd nagy kivetítőn elsőként tudhatod meg hova vettek fel!

Hogy mi is volt Zamárdiban…

2009. július 20. 13:21 | Berta Ágnes
Hétvégén újra megrendezésre került a II. Balaton Bike Weekend. Voltak jó koncertek, party, sör, fürdés a Balatonban és egy órás égszakadás. Nem tudom, ki hogy van vele, de én még kibírtam volna ott egy-két napot. Vasárnap sajnos véget ért, de az élmények megmaradtak.

Maradj formában nyáron is

2009. július 17. 17:59 |
Bár sokan azt hiszik, hogy az ember csak télen tud elhízni, jelentem nem igaz, mert nyáron ugyanannyi finomság vár rád, mint Karácsonykor. Persze nem beigli, és halászlé, de a jégkrémek, sütemények, sült húsok, ilyenkor csábítanak igazán.
Címkék:

Nyári egyetem, a legnagyobb buli

2009. július 17. |
Első hallásra sokakat elijeszthet a név, hiszen persze hogy szeretjük kedvenc egyetemünket, de nyáron ki akarna tanulni? A nyári egyetem azonban nem (csak) a tanulásról szól. Kissé kevés publicitást kap ugyan az egyetem részéről, de a köztudatban benne van, hogy ez a program igenis létezik, már évek óta.

Felbőgnek a motorok a Balaton partján

2009. július 10. 17:18 | Berta Ágnes
A Balaton Sound után sem pihenheti ki fáradalmait Zamárdi. A Hells Angels magyarországi klubja idén is motoros találkozót szervez az Autóskempingben. A hagyományoknak megfelelően lesz sör és zene minden mennyiségben.

<< ...  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU