2018-ban is FEZEN!

2018. július 11. 2:00 | Fanni
Székesfehérváron július végén ismét sötét ruhába és bakancsokba öltözött, jókedélyü népség özönli el a várost.
Címkék:

Változass jelszót!

2009. október 4. |
Nem ajánlott neked sem, hogy ugyanazt a jelszót használd minden honlaphoz, mivel így csak egyszer kell, hogy valaki kitalálja azt. Sokan mégis az egyszerűség kedvéért ugyanazt a titkos szót regisztrálják mindenhol. Beszéljenek a tények, van negatív, de nagyon pozitív példa is. Lássuk, melyik ország, hogy áll-e téren!
Címkék:

Pályázat Blogíróknak!

2009. október 2. |
Szerezz még több olvasót, és vegyél részt egy irodalmi képzésen! A Blogter és a Magyar Író Akadémia együttműködése eredményeként kerül meghirdetésre a BlogAkadémia elnevezésű verseny.

Ösztöndíj? Jöhet!

2009. szeptember 25. |
Most a válság legmélyebb pontján tartunk, így, ha diák vagy akár azt is mondhatom, ne reménykedj, hogy egy jól fizető állást kapsz. Lehet mázlista vagy és sokat tudsz keresni, de az átlagnak üzenem, kitartás! Addig is, hogy átvészeljük ezt az időszakot, itt van néhány tanács.Amennyiben felsőoktatásban tanulsz hajts rá az ösztöndíjra.
Címkék:

Újságíró, fotós kerestetik!

2009. szeptember 23. | PG
Friss tagokat vár a megújult Vefi Online. Ha kicsit is benned motoszkál a kíváncsiság a média és az újságírás iránt, akkor gyere el a szerdai "meggyőző megbeszélésre" szeptember 30-án a B/202-es terembe. Ha érdekelnek a részletek, akkor olvasd tovább a cikket.
Címkék:

A szürkeség napjai

2009. szeptember 14. 3:18 |
A szürkeség napjai köszöntenek a metál zenei műfaj rajongóira ugyanis új lemezzel jelentkezik a finn metál együttes a Sonata Arctica. A korong mely a várakozások szerint nagy babérokra tör, ugyanis a legnagyobb szakmai kritikusok maximum pontokkal jutalmaztak Ázsiában szeptember 18-án, Finnországban így Európában 16-án, valamint az Egyesült Államokban szeptember 22-én jelenik meg The days of grays címen.
Címkék:

Born Dead – Néma Bölcsők, avagy gyermekek a túlélés szélén

2009. október 3. |
„17 gyermekkoporsót adunk el hetente” – mondta a közel 20 koporsókészítő egyike Kampalában, Uganda fővárosában, a hamarosan bemutatandó dokumentumfilm (Néma Bölcsők) egyik jelenetében. Ennél többet is vennének, ha lenne rá pénz... De miről is van szó? Arról, hogy huszonötezer gyermek hal meg naponta a világon, olyan okok miatt, amelyek megelőzhetőek lennének – ha lenne hozzá eszközük és lehetőségük. Sokan nem is gondolnák, hogy milyen, számunkra alapvető és természetes dolgokban szenved hiányt a fejlődő országok lakossága. Most a civileken a sor, hogy október közepén mindezt egy budapesti kampány keretében mutassák be nekünk, magyaroknak. Eljött az idő, hogy felismerjük: nincs is olyan rossz dolgunk… képességünk viszont annál inkább, arra, hogy segítsünk a szenvedőknek.
Címkék:

Szószépségverseny

2009. október 1. |
Cipőfűző? Hmm… Tetszik? Ha igen szavazz rá a szószépségversenyen, vagy indítsd a kedvenc szavadat a mérkőzésen! Miről is szól ez az egész? A magyar nyelvről és rólad.
Címkék:

Slam Poetry Veszprémben

2009. szeptember 23. | Kotroczó Máté
Úton, útfélen találkozhatunk mostanában a „slam poetry” kifejezéssel . Azonban nagyon kevesen tudjuk, hogy mit is takar ez a szópár. A „poetry” természetesen költészetet jelent. A „slam” pedig kegyetlen, éles bírálatot, talán úgy fordíthatnánk a szókapcsolatot, hogy „odavágós költészet”.

FEZEN – Fehérvári Zenei Napok

2009. szeptember 17. 20:43 |
Székesfehérvár egyik legnagyobb fesztiválja Szeptember 10 és 12 között került megrendezésre. Feladtam magamnak a feladatot azzal, hogy megpróbáljak cikket írni róla, hiszen nem könnyű háromnapi őrületes buli hangulatát, érzését leírni.

Finn koncert

2009. szeptember 12. |
A finn-magyar jó kapcsolatot újabb finn koncert bizonyítja, amit 16-án 18 órai kezdettel rendeznek meg a Pannon Egyetem Aulájában.
Címkék:

<< ...  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU