2018-ban is FEZEN!

2018. július 11. 2:00 | Fanni
Székesfehérváron július végén ismét sötét ruhába és bakancsokba öltözött, jókedélyü népség özönli el a várost.
Címkék:

Pest vs. Veszprém 2

2011. július 28. | PG
Az Agynullázó bemutatja pesti produkciójának második részét. A történet onnan folytatódik ahol az első végződött, bár erről senkinek sincsenek emlékei. Az alkotók még több alkoholt, akciót és nevetést ígérnek. Premier: 2011. július 30.

Balaton Bike Weekend

2011. július 7. | Berta Ágnes
Újra a Hells Angels, Magyarország egyik legnagyobb és nemzetközi viszonylatban a legrégebbi motoros club találkozójára a Balaton Bike Weekend-re készülhetünk, ami július 15-én, 16-án és 17-én kerül megrendezésre. A helyszín immár második éve Balatonlelle, és Balatonszemes közt lévő Rider Beach.
Címkék:

Fesztiválkártya a VOLT-on

2011. június 10. |
Fesztiválozók figyelem! A Sziget nyári fesztiváljain idéntől a hivatalos fizetőeszköz a Fesztiválkártya. A készpénz mentes bulizás, gyorsabb és biztonságosabb. A Fesztiválkártya a Budai Gourmet-n, a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget Fesztiválokon egyaránt használható. Következzen néhány fontos információ, mi is ez az új fizető eszköz.
Címkék:

Magyar fellépők a Balaton Soundon

2011. június 8. | Niki
Természetesen az idei HBS-en is szép számmal képviseltetnek majd a magyar fellépők is. Talán a legnevesebbek, akikről már biztosan hallottatok többek között az Anima Sound System, és az Irie Maffia.
Címkék:

Van, VOLT, lesz…

2011. június 5. |
A VOLT az egyik legnagyobb nyári fesztivál Magyarországon. A leghűségesebb városunk, Sopron már 1993 óta -18 éve! - ad helyet ennek a zenei rendezvénynek. A fesztivál művészi sokszínűséget kínál a résztvevőknek.
Címkék:

Nemzetközi motoros találkozó Polgárdiban

2011. július 18. | Berta Ágnes
Dübörgő motorok, felhőtlen hangulat, üvöltő rockzene, ez jellemezte leginkább a Fekete Sas motoros találkozót. Ismét rengeteg ember látogatott el a Fejér megyei Polgárdiba. Az idő is kedvezett a szórakozni vágyó tömegnek. Az este folyamán az alkohol tartotta melegen a motorosokat, majd az erotic show forrósította fel a hangulatot.
Címkék:

XVII. Fekete Sas Party – Nemzetközi motoros találkozó

2011. június 30. | Berta Ágnes
Ez a nyár is megkezdődött, ami azt jelenti, hogy újra tele vannak az utak motorosokkal, és ezzel egyidőben elkezdődött a motoros találkozók szezonja is. Július 7-én ismét megrendezésre kerül Polgárdiban a XVII. Fekete Sas Party. A szervező motoros klub idén 21 éve, hogy megalakult, és a 16 eddigi buliján a környező országokból is tömegével érkeztek a motorosok.
Címkék:

Mert egyetemistának lenni jó

2011. június 9. | Levi
„Mindennek meg van a maga helye és ideje, és ez az egyetem.” – Még középiskolába jártam, mikor Jerome Chef McElroy, az-az Chef bácsi szavai véglegesen beleégtek az agyamba. Ennek köszönhetően az egyetemet mindig 3 év bulizás, és agysejtrombolás színhelyének tekintettem, ahol ráadásba jár egy diploma. De vegyük gyorsan számba, mik azok a dolgok melyek akarva-akaratlanul együtt járnak az egyetemista életmóddal.
Címkék:

Mire pörögsz majd Sound-on?

2011. június 5. | Niki
Letisztult végre a program, meg van az összes külföldi fellépő! Kérdéses volt még a Heineken nagyszínpadán üresedő két hely gazdája, de a szervezők véglegesítették és napvilágra hozták a döntést: július 9-én a Parov Stelar Band és a Stereo MC’s szórakoztatja majd a nagyközönséget.
Címkék:

Harley-Davidson Open Road Fest

2011. június 1. | Horváth Virág Fanni
Idén 12. alkalommal rendezik meg Alsóörsön a nemzetközi Harley-Davidson Fesztivált, mely mostantól Harley-Davidson Open Road Fest néven jelentkezik. A fesztivál várja a motorok, a rock zene, és a buli szerelmeseit. Rengeteg programot ajánl az arra látogatóknak: 30 hazai és külföldi előadó lép fel, lesznek családi programok, baleset-megelőzési bemutatók, motoros show műsorok, és stand-up fellépők.
Címkék:

<< ...  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU