Minden nagy név kitett magáért a FEZEN-en

2017. augusztus 10. 2:00 | Fanni
A FEZEN 20. évfordulója alkalmából nagyobb bulit csapott, mint eddig bármikor.
Címkék:

Utolérhetetlen Magyar Szakest

2012. április 8. |
Figyelem magyar és nem magyar szakosok! Ebben az évben is vár a lenyűgöző Magyar Szakest. Tavaly a Moulin Rouge vörös rúzsos, parfümfelhős hangulatában úsztak a szakestezők. Idén, április 11.-én szerdán fogjátok az aranyban csillogó álarcotok és irány a Maszkabál.

Fergeteges Turizmus- Vendéglátás Szakest

2012. április 4. | Neccy
Igazi magyaros hangulatban telt az idei Turizmus-Vendéglátás szakest. Többéves hagyomány, hogy az est témájában és hangulatában egy adott országhoz kapcsolódik. A választás idén a mi kis hazánkra, Magyarországra esett. Ez évben pedig az Egyetemi Menza szolgált a március 29-én megrendezett estély helyszínéül, mit sem rontva a színvonalon.

METÁLFORRADALOM A FEZEN-EN

2012. március 31. | PG
A „márciusi ifjak” metálforradalomra készülnek a FEZEN-en. A múlt harcait megzenésítve a svéd metálbanda, a Sabaton robbantja ki újra augusztusban Fehérváron. A hamarosan új albummal jelentkező zenekar mellett a hard rock szombathelyi urai is fellépnek a FEZEN-en, hiszen játszik majd a Lord. A rock és a blues miskolci helytartója, az Edda, és a szép lassan a világot meghódító Subscribe is kitörölhetetlen nyomot hagy a fesztivál évkönyvében. Az alternatív rock szcéna is felsorakoztatja legjobbjait: zenél a Heaven Street Seven, a Vad Fruttik, a jól teljesítő fesztiválozóknak pedig jár a Kiscsillag. A szervezők március 18-ig még tartják a legjobb belépőárak védvonalát.

Zenei struktúra szomorú érzésekből?

2012. március 27. | Tóth Regina
A Blue Foundation egy hazánkban talán kevésbé ismert, de annál egyedibb trip hop hangzásvilágú zenei együttes. Sokan csak a manapság népszerű dubstep remixből, Zedz Dead ’Eyes on fire’ feldolgozásából hallottak róla, vagy a ’Twilight’ betétdalaként ismerték meg. Véleményem szerint érdemes ennél több energiát fektetni a megismerésükbe.

VEN a színfalak mögött, és a színpadon…

2012. március 22. | Domján Enikő
…avagy minden, amit mindig tudni akartál a Diákrektori Hivatalról, de soha nem merted megkérdezni. Bizonyára sokatokban felmerült már a kérdés, kik is lehetnek az az „isteni pátoszban úszó, fényestekintetű” társaság, akik még akkor is, ha alkonyattól pirkad, rendet teremtenek a Veszprémi Egyetemi Napok forgatagában. Hogy ezzel kapcsolatban minden kétségnek véget vethessünk, Gombás Kornél sietett a segítségünkre.

Felsőokatási törvény módosítás 2012- Te képbe vagy?

2012. április 6. | Niki
2011 decemberében elfogadták az új köz- és felsőoktatási törvényt, ami sok változást hozott legfőképpen az egyetemisták életében. Némelyik hasznosnak mutatkozik, ám elég sok korlátozás született meg. A cél az volt, hogy kiszűrjék a tanulni vágyókat, leválasszák az „eliteket” és egy, az uniós mércéhez felzárkozó rendszer megalapításával próbálkoznak. Gyakorlatban átültetve természetesen másképpen működnek a dolgok, remélhetőleg mindenki megtalálja majd a neki megfelelő lehetőséget a továbbtanulását illetően.

VÁROSI EGYÜTTMŰKÖDÉS A VEN-NEL

2012. április 2. | PG
A 24. alkalommal megrendezésre kerülő Veszprémi Egyetemi Napokon 2012. április 23-28. között a szervezők jelentős mértékben építenek az egyetemi mellett a városi öntevékeny csoportok, állami és civil szervezetek, szervek bevonására és együttműködésére.

Úttörők, a VEN 5-ös számú csapata

2012. március 29. |
Előző évben elveszhettünk a csapattal a fülledt Vörös Malom hangulatában, azaz a MouVEN Rouge-t. Idén a Közbutításügyi és Népbizonytalansági Propaganda csoport elhozza nekünk a fehér inges és vörös nyakkendős céltudatos ifjak segítségével: a VEN magasztos Szellemét. Varga Dorkát és Varga Orsit kérdeztem az Úttörők terveiről a VENépköztársaság idejére.

Adaptáció mesterfokon

2012. március 25. | Tóth Regina
Elkészült a 23 éve várt nagy mű! Az ember tragédiája címet viselő animációs film méltán nevezhető a 2011-es év legjelentősebb magyar alkotásának.

TAVASZI GITÁRCSICSERGÉS: A JÓ IDŐVEL EGYÜTT JÖNNEK AZ ÚJ HEGYALJA FELLÉPŐNEVEK

2012. március 20. | PG
Előpattantak a jég alól az új nevek: a lucky 13 Borsodi Hegyalja Fesztiválon fellép a Grammy-díjas Everlast, aki, akárcsak a newporti Skindred, tavaly megjelent albumot hoz a magyar rajongóknak. Sötét elektronikával babonázza meg a fesztiválozókat a Black Sun Empire, a hip-hopposabb vonalat az Evil Nine duója hozza, érdes, durva ütemek pedig a Broken Note-tól várhatók. A thrash érát a hegyaljások kérését teljesítve az Exodus képviseli, alternatív ragga metállal pedig a Skindred érkezik.

<< ...  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU