Minden nagy név kitett magáért a FEZEN-en

2017. augusztus 10. 2:00 | Fanni
A FEZEN 20. évfordulója alkalmából nagyobb bulit csapott, mint eddig bármikor.
Címkék:

Új diák vagy a suliban?

2009. november 4. |
Akkor őszinte részvétünk. Ezt azért mondom, mert nem vagy a legrózsásabb helyzetben. Természetesen személytől függő, de mindenki számára az első napok a legkritikusabbak az új iskolában. Új arcok, új tanárok, még a portást sem ismered, szóval erősnek kell lenned, hogy álld a sarat.
Címkék:

Megszűnik a Danubius és a Sláger?

2009. november 1. | Cseh Réka
„Hallottátok, hogy november közepétől nem lesz Danubius és Sláger?”-hangzik el a buszon, az iskolában, a munkahelyeken. A két legnépszerűbb kereskedelmi rádió elhallgattatásáról szóló hír szinte mindenütt beszédtémává vált az elmúlt napokban. A hallgatók összetétele vegyes, minden korosztályra kiterjed az általános iskolástól a nyugdíjasig. Alig ismerek olyan embert, aki legalább az egyik rádió táborához ne tartozna, és nem fogadná felháborodással az ORTT döntését. De tudjuk-e, hogy pontosan mi is áll ennek hátterében?
Címkék:

Zene neked

2009. október 25. |
Zenefalóknak erősen ajánlott koncertek a Pannon Egyetemen! Ha a klasszikus gitár szerelmese vagy, akkor bundolj el a "tíz ujjas" virtuózok koncertjére. Underground tombolásra vágysz? Akkor, menj a Nevikibe, ahol a Barbi Gyilkosok feszítenek öltönyben és nyakkendőben. A jazz rajongók sem maradnak hoppon, füstös-karcos zene utáni vágyukat kielégíthetik a Pannon Egyetem koncertsorozatán.

V. Folklór hét

2009. október 10. | PG
Ismét eljött a Folklór hét, idén ötödik alkalommal! Lesz tánc, zene, bor, minden ami a népi vigassághoz szükséges. De nem csak a mulatozásba kóstolhatunk bele, a jó magyar mesékből és népművészetekből sem marad ki, aki október 12. és 16. között részt vesz a 60 éves Pannon Egyetem programjain.

Metro fotópályázat

2009. október 7. |
Kattints! A Metro magazin fotópályázatot hirdet amatőr fotósoknak. Tehát itt az ideje, hogy előrukkolj a képeiddel! Ha pedig még nem fotóztál, akkor vedd válladra a világot (nem árt, ha gép is van nálad) és kapd el a pillanatot!
Címkék:

Vége a csapongásnak!

2009. november 3. |
Az orvost becsapod, hogy rosszul vagy, közben csak nem hagyhatod ki a holnapi bulit? Nem mész be a dolgozatokra, anyukádat megkéred, hogy írjon igazolást, de erre te is képes vagy? A tesi órákra sosem viszel váltóruhát, a tanár hiába könyörög? Másnaposan meg ugye minek bemenni a suliba. A dogákra sosem készülsz, katonásak jegyeid, anyukád vörös fejjel jön haza a szülőikről? Itt az ideje a változásnak!
Címkék:

Halloween bulik

2009. október 26. | PG
Egész héten beöltözős bulikkal vár mindenkit az Other Side. A legnagyobb pörgés szedán várható a Bestes Halloween partyn. Tehát pillangó szárnyakat, cowboy kalapot fel és induljon a banzáj!

Akó ’09

2009. október 14. | PG
Közel 54 liter minőségi bor és egy jókora sült malac. Ez a nyereménye annak a csapatnak, aki legjobban teljesít az Akó feladatain. A bor mámorát és a malac kalóriáit este a DJ’s Night 4 helyszínén lehet letáncolni. Ebben segítségünkre lesz 10 Dj „mesteredző”, köztük (hogy csak a legnagyobbakat említsük) Sterbinszky, Dévényi Tibi bácsi és Dandy. Tehát október 15-én 12 órától Akó, az egyetem felső kampuszán! De nézzünk a részleteket…

Kutyusok a divatszakmában

2009. október 7. |
Az első darabok hol máshol, mint Amerikában jelentek meg, olyan hírességek kutyusain, mint Paris Hilton yorkshire terrierjén, Britney Spears fehér csivaváján, vagy Mickey Rourke Loki nevű csivaváján. Télre szőrös mellénykéket, bélelt pufi kabátokat, csizmákat, és színben illő sapkákat, csatokat, nyakékeket is beszerezhetsz, ha nem sajnálsz kiadni pénzt a kutyusodra.
Címkék:

Interaktív táblát az iskolákba!

2009. október 5. |
Szeptember 4-én érkezett az újabb ajánlat, hogy hogyan is lehetne a digitális táblákat beszerezni, közbeszerzési eljárásban. Még folyik az ajánlat elbírálása, jövő héten kiderül mi lesz a táblák sorsa. Amennyiben sikeres az elbírálás, akkor a tanév első félévében, már az új táblák lesznek 3000 oktatási intézmény falán.
Címkék:

<< ...  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU