2018-ban is FEZEN!

2018. július 11. 2:00 | Fanni
Székesfehérváron július végén ismét sötét ruhába és bakancsokba öltözött, jókedélyü népség özönli el a várost.
Címkék:

Irodalmi maraton

2012. február 19. | Niki
Irodalmi maraton, avagy mit kéne leginkább kincsként őriznünk a lájkolgatás korszakában…

Pimpő újra „támad”

2012. január 31. | Neccy
Ismered Pimpőt?- tavaly még a csapból is ez folyt, de senki nem tudta, kiféle, miféle a titokzatos idegen. Sorra szerezte barátait a hallgatók köréből, napról napra szaporodtak ismerősei facebook-on. Aztán idővel megtört a jég, kiderült, hogy Betyár Pimpő nem más, mint az ÖKÖR kabalafigurája.

Gólyabál 2011

2011. november 30. | PG
Gólyáknak kihagyhatatlan, felsősöknek nosztalgia, de mindenkinek hatalmas buli. Igazi báli hangulat és zenés, szórakoztató műsorok várnak mindenkit. Gyertek el, hiszen hagyomány és szórakozás kellemes keverékében lesz részetek.

Karácsonyi hangulat ajándékba

2011. október 27. | Tóth Regina
Talán jól sejtem, hogy nem nagyon létezik olyan ember, aki ne szeretné a meghitt, karácsonyi hangulatot. Bécsi karácsonyi vásáron most lehetőségetek nyílik ennek a hamisítatlan érzésnek a megélésére. December 3-án, 10-én és 17-én egynapos kiránduláson vehetsz részt egyetemistabarát áron. Remek randi ötlet pároknak és jó lehetőség az egyedi karácsonyi ajándékok beszerzésére.
Címkék:

Fotóséta Ruppert Tamással

2011. szeptember 20. | Liza
Fesztiválok Ezer Arca 2011 címmel nyílt fotókiállítás szeptember 13-án, kedden, ahol szemügyre vehetjük a Fényképészkör tehetséges fiataljainak munkáit nyári fesztivál-élményeikről. A kiállításon egy jó hangulatú, közvetlen beszélgetést, folytattunk a Fényképészkör egyik vezetőjével, Ruppert Tamással, aki nem csak a kiállításról, de a Fényképészkör mindennapjairól is mesélt.

Az ihlet zenéje, az érzelmek vihara

2012. február 14. | Tóth Regina
God is an Astronaut KONCERT! Ismered őket? Ha igen, akkor most te is ugrálsz örömödben. Ha nem, itt a lehetőség, hogy belemélyedj egy Magyarországon eddig kevésbé ismert zenei műfajba. 2012. Március 14. Dürer Kert, Budapest.

Döntés a te kezedben!

2012. január 11. | Neccy
A Pannónia Fesztivál szervezői újra munkához láttak. Január 9-én megindult a szavazás azokra az előadókra, akiket 2012-ben a közönség látni és hallani szeretne. A rendezvény a hagyományokhoz híven pünkösdkor lesz, így idén május 24-27-ig tart majd.
Címkék:

Informatikai tudástágító

2011. november 29. | PG
Tudtad, hogy a legnagyobb érték, amivel valaha rendelkezhetsz, az a szaktudásod? Épp ezért kell folyamatosan fejlesztened! Főleg, mert az informatika a világ egyik leggyorsabban fejlődő iparága, ahol a jelen tudása könnyen válhat értéktelenné holnapra vagy holnaputánra. Időnként jó lenne tehát upgradelni a szaktudásod. De igazából ez neked sem kérdéses, legfeljebb a mikor és a hol. Úgy gondoljuk, mi megtaláltuk a megoldást, méghozzá teljesen ingyen!

Offline Facebook Park

2011. szeptember 21. | Tóth Regina
Szüleid sokat bosszankodnak, hogy állandóan a gép előtt ülsz és Facebook-ozol? A Pannon Egyetem GTK megoldja ezt a problémádat. Gyere el és csekkold a legújabb eseményt pénteken szeptember 23-án! Chatelj, likeolj, vagy küldj deszkás trükköt – mindezt offline.

FEZEN 2011 – 3 nap, amit egész évben emlegetni fogunk

2011. július 29. | Szőcs-Józsa Tamás
Augusztus 4-én, csütörtökön indul a FEZEN, vagyis Fehérvári Zenei Napok!

<< ...  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  ... >>
MÉDIAAJÁNLAT
KAPCSOLAT
DESIGN BY DESIGNSTREET.HU